Revizorsko-konsultantska kompanija PARKER RUSSELL d.o.o. Beograd osnovana je 20. maja 2016. godine i registrovana je kod Agencije za privredne registre Republike Srbije pod brojem BD 40795/2016. Kompanija obavlja poslove revizije finansijskih izveštaja u skladu sa Međunarodnim standardima revizije, Zakonom o računovodstvu, Zakonom o reviziji i Kodeksom etike za profesionalne računovođe, a pruža i konsultantske usluge.

U decembru 2021. godine postaje punopravni član renomirane internacionalne mreže revizorsko – konsultantskih kuća „Parker Russell International“, sa centralom u Velikoj Britaniji u Londonu. Od osnivanja pa do pristupanja „Parker Russell International“ naša kompanija je poslovala pod nazivom LEGE ARTIS AUDIT d.o.o. Beograd.

Globalna mreža „Parker Russell International“ je članica IFAC-a (The International Federation of Accountants odnosno Forum of Firms and Transnational Auditors Committee), udruženja svetskih mreža revizorskih firmi koje poseduju politike i metodologije za obavljanje međunarodne revizije i koje sprovode i promovišu visoke standarde kvaliteta finansijskih i revizorskih praksi širom sveta.

Grupa „Parker Russell International“ nalazi se u top 30 najvećih svetskih revizorsko-konsultantskih mreža, sa preko 2.000 zaposlenih u 67 zemalja, i čine je nezavisne firme članice.

Kvalitet će ostati ključan za našu strategiju i ponosni smo što će naše članstvo u međunarodnoj revizorskoj mreži zadržati visoke standarde kvaliteta i ujedno naše usluge prema klijentima podići na još viši nivo.

Naša misija

Naša misija je da klijentima pružimo najviši nivo kvaliteta i time utemeljimo poverenje na finansijskom tržištu. Kroz odnos zasnovan na obostranom poverenju, lojalnosti, profesionalizmu i dobroj saradnji, prepoznajemo potrebe naših klijenata i nudimo im širok spektar profesionalnih usluga.

Naša vizija

Naša vizija je da budemo vodeća revizorsko – konsultanstska firma u Srbiji i regionu i da rastemo zajedno sa našim klijentima. Želimo da klijenti u nama vide pouzdanog partnera koji je uvek spreman da pruži profesionalne savete i mišljenja u cilju ostvarenja što bolje poslovne strategije.