Dobrodošli u Parker Russell

Think. Create. Support.

Dobrodošli u Parker Russell

Parker Russell je udruženje progresivnih i cenjenih računovodstvenih i savetodavnih firmi širom sveta. Svaka firma članica Parker Russell-a nudi širok spektar usluga uključujući reviziju, računovodstvo, poreze i korporativne finansije, kao i sektorske specijalizacije.

Mi smo u Srbiji članovi međunarodne mreže, Parker Russell International. Kroz naše članstvo u Parker Russell International-u, pružamo vrhunske računovodstvene, osiguravajuće, poreske i specijalizovane poslovne usluge i savete širom sveta, oslanjajući se na međunarodno priznate stručnjake iz industrije i usluga u 67 zemalja.

+
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
+
Zemlje
+
KANCELARIJA
+
KVALIFIKOVANIH ČLANOVA

Kontaktirajte nas

Voleli bismo da Vas čujemo, tako da smo omogućili da nas kontaktirate na što jednostavniji način.

Firme članice

Naše nezavisne firme članice nude revizijske, računovodstvene i druge srodne usluge u 53 zemlje u više od 100 kancelarija i preko 2000 kvalifikovanih revizora, računovođa i savetnika.

Zašto odabrati našu firmu

  • Sa klijentima gradimo dugoročan partnerski odnos na temelju poverenja i uvažavanja
  • Prilagođavamo se individualnim potrebama svakog klijenta
  • Dajemo najbolju uslugu za najbolju cenu, garantujemo tajnost svih Vaših poslovnih podataka
  • U svakom trenutku smo Vam na raspologanju za savet ili potrebnu informaciju
  • Tim visoko obrazovanih stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom
  • Sa visoko etičkim principima, poslu pristupamo sa integritetom i pošteno

Proizvodnja

Pritisak da se poboljšaju marže, konvertuju informacije o tržištu i kupcima u prodaji, poboljšaju efikasnost i da se iskoristi tehnologija za dodavanje vrednosti i strateške prednosti neprekidni su izazovi na današnjem konkurentnom potrošačkom tržištu.

Nekretnina

Parker Russell je aktivan u imovinskim pitanjima za javni i privatni sektor. Pružamo širok spektar usluga koje obuhvataju reviziju, računovodstvo, porezno savetovanje, korporativne finansije, korporativno restrukturiranje i savetovanje.

Putovanja i turizam

Sektor putovanja doživeo je neke od najvećih promena u poslednjih nekoliko godina. Bilo da ste turoperator, ugostiteljski ili nezavisni turistički agent, Parker Russell ima znanje i uvid u industriju da pomogne vašem poslovanju.

Šta kažu naši članovi

Članovi tima u Parker Russell International shvataju da smo jači kao tim. Zato nastavljamo da pomažemo našim kolegama tako što ulažemo i delimo svoje vreme i znanje.
Emily Rotten
U Parker Russell International cilj nam je svaki dan da budemo najbolji u svemu što radimo. Ovo se odnosi na našu obuku i podršku članova tima sve do usluga koje se pružaju klijentima.
Mike Devos
Zajedničkim radom možemo ostvariti naše ciljeve u Parker Russell International i pružiti najbolju moguću uslugu. Zaposleni se ohrabruju da dele svoje veštine i znanja, pomažući u razvoju kulture jedinstva i poverenja.
Dominic Jenskin

Zatražite konsultacije

„Tu smo za Vas“